Štamparija Banja Luka

Štamparija Banja Luka – Sitoteka

nudi Vam raznolike vrste štampe, zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu. Svojim klijentima obezbjeđujemo veliki broj materijala za svaku priliku i potrebu, u velikim tiražima ili štampi na komad.

Ako tražite ideju za unikatan poklon pomoći ćemo Vam u realizaciji Vaših vizija i želja. Kod nas možete da birate između različitih ličnih poklona, kao i poklona za poslovne prilike sa gravurom ili štampom.

Nudimo Vam promo artikle i reklamni materijal koji će zadovoljiti Vaše poslovne potrebe i dati odgovarajući prikaz Vašeg poslovanja. Uz našu asistenciju pronaći ćete i rješenje za ambalaže proizvoda, a naše usluge obuhvataju i štampanje etiketa, deklaracija, naljepnica, kutija i kesa raznih vrsta.

Svakodnevno vrijedno radimo na poboljšanju nivoa kvaliteta svakog proizvoda i usluge u cilju da svojim klijentima obezbijedimo najbolja rješenja. U paketu sa modernim i visokokvalitetnim tehnikama štampanja.

Klijenti sa kojima, na obostrano zadovoljstvo, sarađujemo duži niz godina, preporučuju nas i vraćaju nam se zahvaljujući našem raznovrsnom programu. Širokoj paleti usluga, povoljnim cijenama kvalitetnom dizajnu odštampanog materijala, dostavi i kratkim rokovima isporuke.

Štamparija Banja Luka sigurno će pronaći rješenje koje Vam treba zbog toga što smo spremni da štampamo sve oblike, dimenzije, površine i materijale koje možete zamisliti. Kakvu god nedoumicu ili imali u vezi sa štampom, tu smo da Vas sa pažnjom saslušamo i na adekvatan način realizujemo Vaše ideje.

U nastavku imate priliku upoznati se sa pojedinim grafičkim proizvodima i uslugama iz naše raznovrsne ponude.

Sito štampa

Sito štampa predstavlja jednu od štamparskih tehnika. Čijom se primjenom otisak dobija tako što se boja potiskuje kroz štamparsku formu napravljenu od svile zategnute na ram, a boja se nanosi direktno, u slojevima.

Dugotrajnost i visok kvalitet osnovne su odlike sito štampe. Primjenjuje se na nekoliko materijala i oblika:

  • Sito štampa na papiru (fascikle, naljepnice, vizit karte itd.)
  • Štampamo na plastici (ambalaža, PVC kese i kartice, olovke, kutije, upaljači…)
  • Štampa na koži (torbe, rokovnici, kožni setovi…)
  • Sito štampa na drvetu (kutije, privjesci, rokovnici…)
  • Sito štampa na tekstilu (klasične i polo majice, jakne, prsluci, dukserice, torbe, kape, radna odijela, kačketi, kišobrani…)

Digitalna štampa na papiru

Ova vrsta štampe kao rezultate donosi kratke rokove izrade uz vrhunski kvalitet. Njena primjena može da zamijeni ofset štampu do formata 320×450 (SRA3). U našoj štampariji materijal koji trebate može biti odštampan u toku jednog radnog dana.

Digitalna štampa na papiru čini efikasno i brzo rješenje namijenjeno malim tiražima.

Digitalna direktna štampa na tekstilu

Ovaj vid štampe odličan je kako za male tiraže, tako i za tiraže na komad, u punom koloru.

Ofset štampa

Ofset štampu uz veliku iskoristivost površine prate i postojanost, te izuzetno visok kvalitet. Može biti u malim i velikim formatima, pa je njena primjena prisutna u štampanju: kataloga, flajera, vizit karti, knjiga, otpremnica, memoranduma, postera i mnogih drugih proizvoda.

Pripada najbržim i najisplativijim tehnikama štampe.

Štampa velikih formata

Upotrebljava se u štampanju bilborda, PVC folija, banera, cirada i ostalih proizvoda koji se izrađuju u velikim formatima.

UV štampa

Ova vrsta digitalne štampe prilagodljiva je ravnim i neravnim površinama. Odlikuje je velika otpornost na različite uslove sredine, kao što su vlaga i sunčeva svjetlost. Kod primjene UV štampe boja se suši uz pomoć UV svjetla.

Termografija

Termografija predstavlja vrstu štampe čije korišćenje daje reljefni i luksuzni izgled materijala, a odlična je za naglašavanje pojedinih detalja. Najviše je zastupljena u izrađivanju kataloga, fascikli, memoranduma i vizit kartica.

Tampon štampa

Tampon štampa je namijenjena brendiranju reklamnih materijala. Kao što su (rokovniki, upaljači, privjesci, satovi i …), keramike i stakla, ali i drugih proizvoda sa zakrivljenim, oblim i neravnim površinama.

Katovanje (isjecanje)

Podrazumijeva isjecanje flekso I flok folija koje su pogodne u štampi ili dekoraciji tekstila. Takođe se koristi u isjecanju PVC odštampanih folija (brendiranju automobila, ispisivanju reklama i izloga).

Štamparija Banja Luka, Vama na usluzi!