stampa-na-majicama-banja-luka

Sito štampa Banja Luka na majicama

Sito štampu po Vašoj narudžbi na majicama radimo isključivo ako se radi o narudžbi koja je veća od deset primjeraka. Razlog tome je što sito štampa nije rentabilna ako se radi na manjim količinama od navedene.

Ipak, budući da brinemo o našim klijentima, nudimo vam druge vrste štampe ako imate potrebu da poručite manji broj od deset primjeraka.

Sito štampa

na majicama je veoma popularna, s obzirom na to da je kvalitetna i klijenti imaju puno povjerenje u ovakvu vrstu štampe. Osim toga, vrlo povoljna cijena nije zanemarljiv faktor.

Način direktnog nanošenja boje na majice u slojevima, te kasnije sušenje u tunelu, daje zavidne rezultate, kako estetske, tako i u izdržljivosti. U Banjaluci postoji veliki broj štamparija koje se bave sito štampom na majicama.

Sito štampa Banja Luka

ŠTAMPA NA TEKSTILU

Sito štampa predstavlja jednu od najstarijih vrsta štampe. U novije vreme doživela je potpuni preokret i postala opšte prihvatljiva tehnika štampanja, u svetu i kod nas. Uz pomoć sito štampe moguće je ostaviti otisak na skoro svim vrstama materijala i ravnim površinama. Primenjiva je za štampu na keramičkim, drvenim, plastičnim, metalnim i staklenim površinama.

Međutim najširu primenu nalazi u tekstilnoj industriji, zbog svog kvaliteta otiska, na osnovu kog je postala neizostavan alat modne industrije. Tekstilni predmeti poput majica, košulja, uniformi, torbi i raznih drugih dizajnerskih zamisli, dobijaju sasvim novu dimenziju kada se na istima primeni sito štampa.