Reklamne papirne kese

Papirne kese za reklamu

Papirne kese predstavljaju jedan od najboljih i najpopularnijih materijala za reklamu. Njihova prednost je ta što nude raznovrsnost u izboru materijala, boja, veličina ili oblika. Osim toga, modernim dizajnom možete postići da vaš brend izgleda prepoznatljivo u čitavom svijetu.

Reklamne papirne kese – kese sa logom firme

Papirne kese izrađujemo od 170 g/m2 kunstdruka, koji može imati mat ili sjajnu plastifikaciju. Takođe, nudimo ojačanje tripleks papirom. Možete izgraditi atraktivan i prepoznatljiv stil, ako na kvalitetne kese sa papirnom ili ručkom od kanapa, otisnete logo vaše firme, ili uradite neke dodatne tehničke operacije koje će takođe uticati na prepoznatljivost vaše firme. Nudimo široku paletu boja i materijala za štampanje vašeg logoa.

S obzirom na svrhu korištenja, vodimo računa da boje i hemijska sredstva koje koristimo ne sadrže toksične tvari.

  • Reklamne papirne kese

Ručke na kesama

Ručke na kesama su jedan od bitnijih elemenata na kesi, i o njima se mora voditi računa. Možete upotrijebiti maštu, iskoristiti različite materijale, boje i slično, te na taj način dobiti luksuznu, prepoznatljivu kesu.

Od materijala možete izabrati saten, rips, kanap, ili druge materijale. Pustite mašti na volju, a mi ćemo realizovati vaše ideje.