PVC kese – Reklamne kese

PVC KESE  – REKLAMNE KESE

Treba Vam jeftina i efektna mobilna reklama za masovnu distribuciju, rešenje je REKLAMNA KESA. Ukoliko želite da na Vašim kesama odštampate zaštitni znak firme, reklamnu poruku ili možda sliku proizvoda, to možete učiniti u jednoj, dve, tri, ili više boja. Naši grafičari će po Vašem zahtevu uraditi pripremu za štampu, koristeći vrhunsku kompjutersku opremu. Reklamne kese radimo po narudžbi, gde Vi birate debljinu, veličinu, boju i slično. Kese se brendiraju tehnikom sito štampe, a u mogućnosti smo da radimo i flexo štampu, u jednoj ili više boja. Nudimo Vam, blanko i štampane reklamne kese raznih boja i veličina.

DIMENZIJE KESA:

20 x 26, 26 x 35, 35 x 45, 40 x 50, 40 x 60

BLANKO KESE BEZ ŠTAMPE – boja po kese po želji naručioca
nudimo Vam mogućnost nabavke veoma kvalitetnih PVC kesa bez štampe. Ovakave kese su veoma kavlitetne, fleksibilne i izdržive, mogu biti proizvedene u više boja po zahtevu naručica.
MINIMLANA KOLIČINA ZA PORDŽBINU – 500 komada
PVC kese bez štampe se pakuju u pakovanja od po 500 komada (butntovi su 2 x 200 i 1 x 100 komada), ove kese su za višestruku korišćenje i u skladu su sa ekološkim propisima.
ROK IZRADE BLANKO KESA –
pvc kese bez štampe, ali u boji po zahtevu naručioca se proizovode u veoma kartkim rokovima, ovakve kese su dobre za nošenje robe, za pakovanje robe u veletrgovinama, idealne za distribuciju robe koja je namenjena za dalju prodaju…

Pvc-kese-reklamne-kese